00 Toelichting en instructie over de GO! APP
 >  Bijeenkomsten - Instructeur - Naslagwerk
Introductie

Middels deze instructie wordt er uitgelegd hoe en welke informatie een instructeur kan verwerken in de Go! app, onder de tegel Bijeenkomst. 

Bij een bijeenkomst kan men denken aan: 
- Toolbox
- Project introductie
- Start werkbespreking medewerkers
- Start werkbespreking Onderaannemer etc.

NIEUWE OPTIE

Juli 2021: De instructie van het gebruik van de bijeenkomsten registratie in de GO! app is nu ook beschikbaar in een instructiefilm.

Februari 2021: Naast het registreren is het mogelijk om foto's en/of andere documenten eenvoudig toe te voegen. Deze optie wordt verder beschreven bij "documenten".

De GO!-App en ga naar tegel

Ga naar www.geenongevallen.nl en log in met het geregistreerde account.

Maatregelen > Instructiefilm

Hieronder wordt er een instructiefilm, waarin alle mogelijkheden van het verwerken van een Bijeenkomst, weergegeven. Indien er geen filmpje zichtbaar is dan kunt u gebruik maken van de volgende link: https://youtu.be/PzUDOx6YqX4

Maatregelen > Wat moet je doen?

1. Klik op de tegel "bijeenkomsten" in de GO!-App.

2. Klik op de knop toevoegen om een nieuwe toolbox aan te maken.

​​

Aanmaken van een nieuwe Bijeenkomst - stamgegevens

  

Status: Als u een Bijeenkomst aanmaakt staat deze standaard op "Open"

Let op: Wanneer de Toolbox is gehouden, dan dient de status aangepast te worden naar "Gesloten". Het kan voorkomen dat de Toolbox niet gesloten kan worden, omdat er nog een taak open staat. Het is in dit geval mogelijk om de Toolbox op "Gehouden" te zetten totdat de taak is afgerond. Vergeet niet om de Toolbox na afronding van de taken alsnog op "Gesloten" te zetten!

Pas de status pas aan als de Bijeenkomst volledig is geregistreerd. Als u de status op gesloten zet dan kunt u de Bijeenkomst niet meer aanvullen en/of aanpassen!

Soort: Kies de soort bijeenkomst uit.
Momenteel heeft u de keuze uit: - Toolboxen, Project introductie, Start werkbespreking,  medewerkers, Start werkbespreking Onderaannemer en Overig.Project: Selecteer het desbetreffende project in het geopende dialoogscherm; dit kan door middel van het zoeken op het projectnummer of projectnaam. Staat het project niet in de lijst (veelal bij kleine werken) kies dan een overkoepelend project van de afdeling of vestiging. 

Datum bijeenkomst: Deze is standaard ingesteld op de datum van vandaag. Deze kan eventueel worden gewijzigd naar de gehouden datum.
Titel: Geef het onderwerp (zo kort mogelijk) weer waar deze bijeenkomst over gaat.

Instructeur: Er zijn verschillende opties om een instructeur te registreren, namelijk:

  • "Mezelf": kies "mezelf" als jij de instructie geeft. 
  • "Dit bedrijf": u kunt bij deze optie iedereen kiezen die zich heeft geregistreerd in de GO!-App. Dit zijn dus niet alleen Heijmans medewerkers. Dit kunnen ook combinanten, opdrachtgevers en/of onderaannemers zijn.
  • "Extern": dit is voor aanwezigen die nog geen of geen geactiveerde GO!-App account hebben. Vul de naam, E-mail adres en het bedrijf in.
  • "Scan": u scant de persoonlijke QR-code van de medewerker. Deze is bij de persoon te vinden in de GO!-App onder de tegel "Bijeenkomsten" en dan via de knop "Mijn QR-code". 

Documenten: Het is mogelijk om toolboxen, documenten, foto's enz. , die  besproken worden tijdens de toolbox, toe te voegen aan deze bijeenkomst.

​​​​​​​

    Toolbox

    Een GO!-Toolbox is eenvoudig toe te voegen. Zoek de toolbox op door de zoekfunctie en klik op toevoegen.