00 GO! Toelichting en instructie over de GO!-App
 >  Bijeenkomsten - Instructeur - Naslagwerk
Introductie

Met deze instructie wordt de instructeur uitgelegd wat en hoe hij informatie kan verwerken in de GO! app onder het item Bijeenkomst.

Een bijeenkomst is bijvoorbeeld:

- Toolbox
- Project introductie
- Start werkbespreking medewerkers
- Start werkbespreking Onderaannemer
- etc.

NIEUWE OPTIE

Juli 2021. De instructie van het gebruik van de bijeenkomsten registratie in de GO! app is nu ook beschikbaar in een instructiefilm.

Februari 2021. Naast het registreren is het mogelijk om foto's en/ of andere documenten eenvoudig toevoegen Deze optie wordt verder beschreven bij "documenten".


De GO!-App en ga naar tegel

Ga naar www.geenongevallen.nl en log in met het geregistreerde account.

Maatregelen > Instructiefilm

Hieronder is een instructiefilm waarin alle mogelijkheden van het verwerken van een Bijeenkomst weergegeven. 

Indien er geenfilmpje zichtbaar is gebruik dan de volgende link: https://youtu.be/PzUDOx6YqX4

Maatregelen > Wat moet je doen?

Klik op de tegel "bijeenkomsten in de GO!-App .


Klik op de knop toevoegen om een nieuwe toolbox aan te maken.

​​

Aanmaken van een nieuwe Bijeenkomst - stamgegevens

  

Status: als u een Bijeenkomst aanmaakt staat deze standaard op "Open"

Let op! Als de toolbox is gehouden dient de status aangepast te worden naar "Gesloten". Het kan voorkomen dat de toolbox niet gesloten kan worden, omdat er nog een openstaande taak open staat. Dan is het mogelijk om de toolbox op "Gehouden" te zetten tot dat de taak is afgerond. Vergeet niet om de toolbox na afronding van de taken alsnog op "Gesloten" te zetten. Pas de status pas aan als de Bijeenkomst volledig is geregistreerd. Als u de status op gesloten zet kunt u de Bijeenkomst niet meer aanvullen en/of aanpassen!


Soort: kies uit de soort bijeenkomst. Momenteel is er een keuze uit: - Toolboxen, Project introductie, Start werkbespreking,  medewerkers, Start werkbespreking Onderaannemer en Overig.Project: selecteer het desbetreffende project in het geopende dialoogscherm dit kan door middel van zoeken op het projectnummer of projectnaam. Staat het project niet in de lijst (veelal bij kleine werken) kies dan een overkoepelend project van de afdeling of vestiging. 

Datum bijeenkomst: standaard ingesteld op datum vandaag. Deze kan eventueel worden gewijzigd naar de gehouden datum.


Titel: Geef als (kort) het onderwerp weer waar deze bijeenkomst over gaat.


Instructeur: Er zijn verschillende opties om een instructeur te registreren, namelijk:

  • Mezelf: kies "mezelf" als jij de instructie geeft 
  • "Dit bedrijf": u kunt bij deze optie iedereen kiezen die zich heeft geregistreerd in de GO!-App. Dit zijn dus niet alleen Heijmans medewerkers. Dit kunnen ook combinanten, opdrachtgevers en/of onderaannemers zijn.
  • "Extern": dit is voor aanwezigen die nog geen GO!-App account hebben (geactiveerd). Vul de naam, E-mail adres en bedrijf in.
  • "Scan": u scant de persoonlijke QR-code van de medewerker. Deze is bij de persoon te vinden in de GO!-App onder de tegel "Bijeenkomsten" en dan via de knop "Mijn QR-code". Verderop in deze toelichting wordt deze optie verder beschreven.

Documenten

Het is mogelijk om toolboxen, documenten, foto's etc. welke besproken worden tijdens de toolbox toe te voegen aan deze bijeenkomst.

​​​​​​​

    Toolbox

    Een GO!-Toolbox is eenvoudig toe te voegen. Door de zoekfunctie de toolbox op te zoeken en vervolgens op toevoegen te klikken.